Butikspris: Kampanjer och Prisvariationer

 • Vad är butikspris?
  Butikspriset är det pris vi listar våra produkter till i vår butik. Det är baserat på en kombination av faktorer, inklusive inköpskostnader från våra leverantörer, eventuella kampanjer och marknadsanpassningar. Butikspriset är det pris vi använder som grund i kalkylen för estimerade nettopriset per månad.

  Marknadsanpassning och kampanjer
  Våra leverantörer marknadsanpassar sitt sortiment dagligen för att vara konkurrenskraftiga på marknaden. Det innebär att priserna på produkter kan variera över tid. Ibland kan vi erbjuda samma priser som våra leverantörer, men i vissa fall kan vi behöva justera priset något för att täcka våra kostnader. Det är därför du ibland kan se små variationer i våra priser jämfört med rekommenderade priser eller priser från andra återförsäljare.

  Överstruket pris (ordinariepris)
  Du kan också på nedsatta produkter se överstrykna priser. Detta är det pris som tillverkaren rekommenderar för produkten. Det är vanligtvis det pris som används som referenspunkt för eventuella rabatter eller kampanjer. Ibland visar vi detta pris med ett överstruket belopp för att visa dig vilken typ av besparingar du kan göra genom att handla hos oss.

  *Du sparar
  Beloppet du sparar genom att ta del av erbjudandet för förmånscykel gentemot att köpa cykeln i butik varierar beroende på marginalskatt.

 • Fick du svar på din fråga?