Hur levereras min förmånscykel?

 • Frakt
  Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar. Du kan välja mellan bekväm hemleverans eller att hämta din beställning i närmaste butik. Vänligen observera att möjligheten att hämta ut i butik endast är tillgänglig för cyklar från utvalda leverantörer. Vid utchecking av order ser du vilka fraktalternativ som finns tillgängligt för dig.

  Leveranstid
  Leveranstiden på cyklar varierar beroende om cykeln finns hos en av våra leverantörer eller hos tillverkaren. I regel är leveransen ungefär 14 dagar men i många fall går det snabbare än så och i vissa fall tar det upp till 30 dagar. På produktsidan kan du se ett uppskattat leveransdatum. Den uppskattade leveransdagen är ingen garanti, det är dagens datum adderat med vår genomsnittliga leveranstid av cyklar från leverantören eller från tillverkaren. 

  Montering
  De flesta cyklar levereras monterade, justerade, testade och körklara. Beroende på märke och modell kommer vissa med exempelvis hjul, styre, sadel och pedaler löst. Instruktioner för detta kommer i så fall med leveransen.

 • Fick du svar på din fråga?